A Colonix kúráról összegzés (63 nap után)

2009/09/21. - írta: Mezdema

 Sziasztok!

 

Immáron 63. alkalommal szedtem be reggel a colonix összetevőit :) Már napi rutinszerűen alkalmazom. Nem okoz gondot az összetevők alkalmazása, a rost is igazán kellemes a kapszulából már a 4et egyszerre veszem be, semmi öklendezés a tea meg egyenesen kellemes már és hiányozni fog.

Nagyon rohan az idő és már már feledésbe merűlt a napló. Lássuk, hogy most mit érzek ennyi idő távlatából:

A colonix egy csoda számomra. Megmentet és felszabadított a napi gondjaim alól. A hölgy olvasok bizonyára tudják mikről beszélek. Tudjuk azt, hogy milyen nehéz minden reggel székelni, azaz, erőltetni, hogy valami mégiscsak legyen. Nekem, hála leginkább a kúrának, rendes napi székletem van, és amikor elhagyom a kúrát, ez akkor sem szűnik meg. Elmúlt a hajhullásom és a testemet időnként borító bőrpír sem jelentkezik már jó ideje (koppkoppkopp). A refluxomról már csak emlékeim vannak.

 

A 4 barátnőmnek is kiválóan működik a kúra :) Már ők is továbbadták, terjed szépen lassan :) (kár hogy nem mlm-es a rendszer..........)

A kúra beváltotta a hozzá füzött reményeket, igaz, ha nem is volt minden pontom rám illő a natura oldalon található felsorolás, de nekem is nagyon beállt. Olyan fél év múlva biztosan megcsinálom a következő adagot.

Addig amíg nem megy a kúra igyekszem széles körű tájékoztatást adni a colonix kúra felépítéséről, mechanizmusáról és összetevőiről.

Nap mint nap próbálok egyre jobban beleásni magam a jelenségbe, az országos problémákba és van itt egy gyógyszer (habár ogyi szerint nem de szerintem az) amit sok embernek ki kéne próbálnia és mégtöbbnek tudomást szerezni arról, hogy vannak alternatív gyógymódok is, nem csak a gyógyszertárban kapható gyógyszerek, amik tönkre teszik a májat és az immunt.

 

Legközelebb igyekszem elkezdeni a kúra összetevőinek vizsgálatát.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colonix.blog.hu/api/trackback/id/tr631396481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása