Nekiestünk! :)

2009/07/21. - írta: Mezdema

 Sziasztok!

 

Nos, bekerült a fejembe az első adag paranil (2 kapszula) és a rost (fél kanál). Idáig persze semmi hatás :) A kúra eleján ahogy kivettem egy felezett mennyiség van. 5 napig csak 2 kapszula és fél kanál rost az "adag", majd a 6. naptól duplázom, 4 kapszula és 1 kanál rost. Van speckó kanál a rostban amin megfelelő jelzés mutatja a mennyiséget.

Eddig megittan kb. 7dl vizet. Este már csak a filteres tea vár rám. Ha minden jól megy akkor hamarosan a változásról is tudok majd írni. Eddig bizakodó vagyok. 

Fontosnak tartom a méregtelenítésnél, hogy az egész szervezetünket, talán a tudat alattinkat is ráállítsuk a folymatra.

Talán fontos elmondani, hogy 172 centi aránylag vékony testalkatú hölgy vagyok aki megpróbált eddigi életében egészségesen táplálkozni és néha egy egy kis torna is befért az életbe :) túlzásokba azért nem estem.

Ha még eszembe jut valami akkor írok, akinek kérdése van írjon, nem leszek mérges :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colonix.blog.hu/api/trackback/id/tr761258499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása