Szabóné Kovács Ilona (41):"Colonix egy csoda"

2012/05/25. - írta: Mezdema

 Sziasztok!

 

Újra a fedélzeten a kis csipet-csapat. Idestova 4. hete jött össze a kis kolóniánk tisztulunk együtt. A fenti idézetet Ilonka osztotta meg velünk nem olyan régen emailben, gyorsan le is csaptam rá és engedélyt kértem rá, hogy ezzel a mindent elmondó idézettel címezzem a bejegyzésem :)

Lassan véget ér mindenki számára az első havi kúra. Bár elvileg csak egy hónaposra terveztem a kúrát, 14 emberkéből 12 folytatni akarja a colonix kúrát, így nem marad más hátra, folytatjuk!

Tapasztalataim a kúrával kapcsolatban:

- Mint tudjátok, régen is alkalmaztam és most is. Semmit nem változott a kúra. Ugyan olyan intenzív ám kíméletes még mindig. Semmilyen hasmenés nem jelentkezett, sokkal jobb a közérzetem és a kedvem, egyszerűen jobban érzem magam. Tudtam, hogy a colonix segíteni fog a puffadásom eltüntetésében, ez így is lett, már lement a hasam is és a kis refluxom is eltűnt. 

Egy nagyon kis egyszerű, de elsőre talán durvának tűnő kísérletet engedjetek meg, hogy megosszak veletek. Széklettel kapcsolatos, aki nem bírná, kérem görgessen lejjebb. 

- A székletnek nincs szaga és "kenése". Megdöbbentő hír, igaz? Használunk légfrissítőket és több tekercs wc papír is be van készítve nekünk, hátha elfogyna. Nos, az egészséges ember széklete sárgás színű és szagtalan. Mindennek a lényege a rost, az élelmi rost, ami manapság egyre kevesebbet viszünk be a szervezetbe. A rost, pl. a colonix rost is, a szervezetben bekerülvén egy vékony nyálkás, hártya szerű bevonatot képez a széklet köré. Ezt a természet azért találta ki, hogy védje a vastagbelünket az elszennyeződéstől. A vastagbélben lerakodott, el nem távolodott salakanyag rengeteg betegséghez vezethet, pl., vastagbélrák, polipok, gyulladások stb. Magyarország vezető helyen van a vastagbélrák kialakulásában, ez nem véletlen, mi fogyasztjuk a legkevesebb rostot, és mi teszünk legkevesebbet a megelőzésért.

Aki kipróbálja a colonix kúrát, látni fogja, hogy nem kell wc papírt használnia, mert a rost által képzett vékony hártya nem engedi koszolni a vastagbelet (mint mondottam előbb, ez a koszolás felelős a bajok kialakulásáért), és nem kell többé légfrissítőt sem használni!

Nem hiszed el? Próbáld ki(visszafizetési garanciát vállal a cég), méregteleníts alaposan, tartsd rendben bélrendszered, a szervezete meghálálja a gondoskodást! Ne akkor költs az egészségedre amikor már gond van!

 

Sokak számára tabu téma a méregtelenítés, de mindenki keresi az okát a betegségének kialakulására. Nem is tudjuk hányan lettünk allergiások csak azért, mert a sok méreganyag a szervezetünkben elnyomja a immunrendszerünket. Kell ez nekünk? Kell nekünk a sok  probléma? Előzzük meg a bajok kialakulását!

Mi itt, 14-en megteszünk mindent az egészségünk érdekében, ha teheti, csatlakozz Te is a colonix csapathoz és tegyél egy lépést az egészségmegőrzés felé.

 

Következő cikkemben összesítem az első hónap eredményeit

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://colonix.blog.hu/api/trackback/id/tr834545337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz Diána 2013.05.29. 09:02:33

Sziasztok, szuperul hangzik a Colonix eredmenyessege. Mivel evek ota szenvedek az emesztesemmel, illetve mas jelelgu problemakkal, szeretnem kiprobalni. Tudnatok tanacsot adni hogy hol tudom megrendelni a porbol, teabol es kapszulabol allo programot? Nagyon koszonom!

Mezdema 2013.06.15. 17:23:31

Kedves SzDiána!

Sajnálatosan a colonix kúra elérhetetlen lett Európából. Ez az amerikai anyacég saját döntése volt.

Helyette tudom ajánlani a NatualSwiss terméket. Hasonló minőségű termék.

Webcímük:
www.meregtelenites-beltisztitas.com/

Remélem tudtam segíteni.

Mezdema

Tünde Makai 2013.08.18. 15:35:16

igen most látom, ez van már helyette?!
www.naturalhelp.hu
süti beállítások módosítása