"A Colonix múködik!"

2012/05/11. - írta: Mezdema

Sziasztok!

2 hete zajlik a colonix méregtelenítő kúra, és itt az idő, hogy pár gondolatot megosszak veletek.

Az elmúlt 1 hétben ketten is csatlakoztak hozzánk így már 14en vagyunk. :) Nagyon szép szám. Viszont a két új csatlakozót nem számítom bele a mostani kis összesítésembe, mert még elég friss az élmény számukra. 

A kúra kivétel nélkül működik mindenkinél. 2 hét után hatalmas változásokat érzett mindenki. Volt aki kicsit szkeptikus volt de nála is megy minden mint karikacsapás. Nagyon-nagyon jó hír mindenki számára. Gondoltam pár képet is közölhetnék bizonyíték képen, de inkább ettől elálltam, mert nohát mégiscsak :)

Személyes tapasztalatom az, hogy a colonix maradt a régi. Semmit nem változott és ugyan olyan jó hatással van rám, mint amikor először próbáltam ki. Igaz, sok idő eltelt és elég sok minden felgyülemlett bennem azóta :( Szokásosan az eltelítődés jelei látszódtak rajtam.

Persze a szkeptikusok mondogatták nekem, "de a szervezet is önméregtelenítő, akkor minek ez a szer?" 

Először is nem szer, hanem természetes összetevőkből álló kúra, másodszor meg a szervezet önméregtelenítő egy szintig, amikor viszont annyi kemikáliát, mérget, tartósítószert viszünk be amennyit mostanság teszünk, sajnos nem tud maradéktalanul méregteleníteni. Minden nap fogat is mosunk, mégis van fogkövünk. A belső rendszerünk is ilyen, ideig óráig jó, de a külső behatások révén egyre jobban csak gyülemlik a bélsár.

A bélsarat ki kell mosni onnan, el kell távolítani, méghozzá minél hamarabb!

Nagyon sok betegség megelőzhető egy méregtelenítéssel, ne várjunk a baj kialakulásáig. Előzzük meg!!!

Puffadás, reflux, candida, ibs, bélpanaszok, bőr és haj problémák, közérzet, enerváltság, fáradtság, székrekedés mind mind olyan dolog amit meg lehet előzni egy béltisztítással. Én mint aki több kúrát is megcsinált már tényleg az tudom javasolni nektek, kedves Olvasók, hogy vágjatok bele a colonix kúrába és érezzétek magatokat pár évvel fiatalabbnak és egészségesnek.

 

Jövőhéten lesz a 3. hete, hogy megtisztulunk, egy kis leírásban összeszedem addig az étkezési tanácsokat! (tudom, ezt már ígértem de még nem jött össze egy cikkre való :) )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colonix.blog.hu/api/trackback/id/tr984501950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása