A halál a belekben kezdődik ?

2009/12/17. - írta: Mezdema

"A halál a belekben kezdődik - mondja Hippokratész, és vele együtt egyre többen. De azt is tudjuk, hogy az egészség is a belekben kezdődik! Az egészséges életmód és természetes orvoslás hívei elsődleges fontosságúnak tartják bélrendszerünk tisztántartását. Az általuk ajánlott módszerek persze eltérőek, és nem is mindegyik marad kritika nélkül. 

 
Immunrendszerünk 70 százalékát a vastagbélben lakó bélflóra alkotja. A helytelen táplálkozási szokások és a stresszes életmód miatt megbomlik az egyensúly, ezért  nem jut elegendő oxigén a szövetekbe. A méreg és salakanyagok nem választódnak ki kellő mértékben, és ez vezet a szervezet önmérgezéséhez, a legváltozatosabb betegségek (fertőzések, gyulladások, paraziták, gombák, magas vérnyomás, migrén) kialakulásához. Bélflóránk ősi ellenségének tekinthetők az antibiotikumok, amelyek válogatás nélkül pusztítanak el mindenféle baktériumot, köztük a vastagbélben lakó hasznos törzseket is. 
 
Béltisztítással, méregtelenítéssel foglalkozó orvosok, természetgyógyászok véleménye  szerint ezt a tényt még a „legvaskalaposabb” orvos kollégáik  is elismerik, más kérdés, hogy mikor antibiotikumot írnak fel, többségében említést sem tesznek arról, hogy indokolt lenne a kúra alatt legalább bélregeneráló (és vény nélkül kapható) probiotikumot fogyasztani! Sajnos általános az a  szemléletmód, amellyel a hagyományos orvoslás a tüneteket kezeli és nem a kiváltó okokat próbálja megszűntetni. Egy vegyes táplálkozást folytató embernek évi két  béltisztításra/méregtelenítésre lenne szüksége, míg egy vegetáriánusnak elég lenne egy is. A DrNatura Colonix Programja megbízható, a lényeg, hogy a kúra idejét célszerű betartani, illetve a táplálkozást elmozdítani a kevesebb főtt-több nyers étel irányába.
A cél az lenne, hogy a élelmi rostokban gazdag táplálkozás kerüljön előtérbe!A rostok megakadályozzák a salakanyagok lerakódásák a bélrendszer falán. Amenniben kevés rostot fogyasztunk, pótolhatjuk a Colonix rost fogyasztásával is!Napi 1 adagolókanálnyi rost pótolja  szervezet rostigényét, és segít a  méregtelenítésben is!"
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colonix.blog.hu/api/trackback/id/tr901604267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása