Colonix hatása és egyéb információk!

2009/12/16. - írta: Mezdema

 Sziasztok!

 

A kúra végeztével most már csak a rost maradt és a vitamin. Kicsit kiokosodtam a Colonix termékekből ez idő alatt, lássuk mire jutottam.

Ilyenkor, tél beálltával különösen ajánlott szedni a detoxigreent. Hogy miért is ezt, miért nem a másikat? Mert nem csak hogy vitamint tartalmaz nagy dózisban de olyan fontos aminosavakat enzimeket amiket nehéz még táplálékkal is bevinni. Annyi összetevőből áll, hogy egész nap ennünk kéne, hogy ennyit összeszedjünk szedni :) És még ami fontos, hogy 100%!!! természetesen anyagokat tartalmaz, nem szintetikus vitamin ha igazi gyümölcsökből lett összepréselve. 

Itt olvashatunk a kúra összetevőinek a származásáról és arról, hogy milyen feladatokért felel: http://colonix.info.hu

 

A kúra nagyon ajánlott candidára is. Egyik barátnőm közel 7 éve szenved(ett) ebben a "betegségben". Keményen diétázott és szedett rá millió gyógyszert, hátha.

Nem azt mondom, hogy colonix felel 100%osan a gyógyulásért, de benne van a keze az tuti. Elkezdte a kúrát, és közel 2 hónapot csinált meg, a második hónaptól a flora protectet alkalmazva. E közben azért futott a diéta. De!

Ez a páros szinte teljesen kicserélte a hölgyet. A tünetei csillapodtak. Elmúltak a szemmel látható kiütései, nem éhes folyton, nem fáj a feje, (kevésbé hullik a haja, bár ezt eddig csak egyszer mondta) és ami fontos, hogy visszanyerte az életenergiáját.

 

Találtam még egy oldalt a szkeptikusoknak:

http://colonixprogram.hu/

 

Akinek lenne kérdés, mert eddig is páran megkerestek azt írhat a mezdema@gmail.com email címre. Megpróbálok rá válaszolni, ahogy a család engedi :)

 

Szép napot!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://colonix.blog.hu/api/trackback/id/tr931449710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tünde Makai 2013.08.18. 12:39:17

Szia, huha jó a blogod. Én a www.naturalhelp.hu-t használom most, úgy tudom az van a colonix helyett, egyenlőre kb. ugyanaz a hatás, csak ebben vannak vitaminok is, és egy picit olcsóbb is. :)
süti beállítások módosítása